Kilpisjärvi 2019

Liiku lumilla turvallisesti?
Kyllä!

Käsivarren erämaan parhaat vapaalaskut?
Kyllä!

Samassa paketissa?
Kyllä kyllä!

Nyt sitä vihdoinkin saa: samassa paketissa FINLAV Lumiturvallisuus –kurssi, vapaalaskutekniikkavinkkejä sekä Kilpisjärven huikeilla tuntureilla liikkumista ja laskemista kolmen päivän ajan!

Villein Lumi Kilpisjärvi 2019 tarjoaa tätä herkkua vapaalaskijoille 16.-18.4.2019.

Kolmipäiväinen lumiturvallisuus- ja vapaalaskutapahtuma Villein Lumi Kilpisjärvi 2019 sisältää:

  • Virallisen (2-päiväisen) FINLAV Lumiturvallisuus 1 – kurssin sisällön, jossa opiskelemme lumiturvallisuusteoriaa aamupäivisin ja lounaan jälkeen siirrymme iltapäiviksi Kilpisjärven lähituntureille käytännön harjoituksiin.
  • Vapaalaskutekniikan hiomista iltapäivien klinikoissa tuntureilla. Keväthankien täydellistä hyötykäyttöä, sano!
  • Kolmantena päivänä pidot entisestään paranevat, kun lähdemme aamuvarhain rekikyydillä kohti Käsivarren erämaan suurtuntureita. Lumitilanteesta riippuen suuntaamme joko Pihtsusjärven ja Haltin suuntaan tai Terbmisjärven maisemiin, jossa pääsemme laskemaan huikeita linjoja, joiden äärelle pääsystä moni voi vain unelmoida. Kartta alueesta

Jotta nautinto hipoisi täydellisyyttä (ja erämaassa olisi jatkossakin lunta), tarjoamme retkellä maittavan ilmastoystävällisen lounaan.

Tapahtuman järjestelystä ja toteutuksesta vastaavat kokeneet vapaalaskija-Villet.

Tapahtuman koulutukset ja klinikat vetää lumiturvallisuuskouluttaja ja hiihdonopettaja Ville Väkeväinen apunaan Käsivarren tuntureiden parhaat laskupaikat tunteva Ville Eskonen.

Haluamme taata sinulle yksilöllisen ja onnistuneen elämyksen ja siksi olemme rajanneet osallistujamäärän pieneksi. Tapahtumiin mahtuu 6 osallistujaa. Tapahtuma toteutetaan vähintään 2 osallistujalla.

Hinta

3-päiväisen Kilpisjärvi2019 –koulutuksen hinta 670 € (sis. alv) / henkilö.

Sisältää vyörykortin (vapaalaskijan checklist) ja kurssitodistuksen ja muun jaettavan kurssimateriaalin sekä ensimmäisen päivän lounaan ja viimeisen päivän vapaalaskuretken rekikuljetukset ja lounaan.
Ei sisällä majoitusta eikä muita aterioita.

lisätiedot info@villeinlumi.com

Mukana tapahtumassa