Kilpisjärvi 2020

Liiku lumilla turvallisesti?
Kyllä!

Käsivarren erämaan parhaat vapaalaskut?
Kyllä!

Samassa paketissa?
Kyllä kyllä!

kuva Iiro Kerkelä

Samassa paketissa FINLAV Lumiturvallisuus –kurssi, vapaalaskutekniikkaklinikkaa sekä Kilpisjärven huikeilla tuntureilla liikkumista ja laskemista kolmen päivän ajan!

Villein Lumi Kilpisjärvi 2020 tarjoaa tätä herkkua vapaalaskijoille:

 • 26.-28.2.2020 (erämaatupa)
 • 11.-13.3.2020 (ei erämaamajoittumista)
 • 3.-5.4.2020 (kotateltta mahdollisuus) PERUTTU koronaviruksen vuoksi
 • 22.-24.4.2020 (kotateltta mahdollisuus) PERUTTU koronaviruksen vuoksi

Kolmipäiväinen lumiturvallisuus- ja vapaalaskutapahtuma Villein Lumi Kilpisjärvi 2020 sisältää:

 • Virallisen (n. 16 h) FINLAV Lumiturvallisuus 1 – kurssin sisällön.
  Vapaalaskutekniikan hiomista iltapäivien klinikoissa Kilpisjärven lähituntureiden ja Käsivarren erämaan suurtuntureiden maastoissa. Keväthankien täydellistä hyötykäyttöä, sano!
 • Ensimmäisen kurssipäivän jälkeen lähdemme rekikyydillä kohti Käsivarren erämaan suurtuntureita. Lumitilanteesta riippuen suuntaamme joko Pihtsusjärven ja Haltin suuntaan tai Terbmisjärven maisemiin, jossa pääsemme laskemaan huikeita linjoja, joiden äärelle pääsystä moni voi vain unelmoida.
 • 26.-28.2.2020 tapahtumassa majoitumme viihtyisään erämaatupaan käsivarren erämaassa ja olemme valmiina laskupaikkojen lähettyvillä toisen ja kolmannen päivän laskuja varten.
 • 11.-13.3.2020 tapahtumassa ei erämaamajoittumista, majoitukset eivät sisälly hintaan tuossa tapahtumassa. Kuljemme tuon tapahtuman ajan Kilpisjärven kylältä kelkkarekikyydeillä samoihin maastoihin mitä muidenkin tapahtumien aikana. Jos siis erämaamajoitus kuulostaa liialle, on tämä tapahtuma sinulle sopiva.
 • 3.-5.4.2020 ja 22.-24.4.2020 tapahtumissa mahdollisuus ilman lisäkuluja erämaayöpymisiin kotateltassa, jos säät sen sallivat ja osallistujilla on tähän intoa. Kartta alueesta

Jotta nautinto hipoisi täydellisyyttä (ja täällä olisi jatkossakin lunta), tarjoamme erämaapäivinä maittavan ilmastoystävällisen lounaan.

kuva Iiro Kerkelä

Tapahtuman järjestelystä ja toteutuksesta vastaavat kokeneet vapaalaskija-Villet.

Tapahtuman koulutukset ja klinikat vetää lumiturvallisuuskouluttaja ja hiihdonopettaja Ville Väkeväinen apunaan Käsivarren tuntureiden parhaat laskupaikat tunteva Ville Eskonen.

Haluamme taata sinulle yksilöllisen ja onnistuneen elämyksen ja siksi olemme rajanneet osallistujamäärän pieneksi. Tapahtumiin mahtuu 6 osallistujaa. Tapahtuma toteutetaan vähintään 2 osallistujalla.

Hinta

3-päiväisen tapahtuman hinta:

 • 26.-28.2.2020 (erämaatupa): 720 € / henkilö (sis. alv)
 • 11.-13.3., 3.-5.4., ja 22.-24.4. 690 € / henkilö (sis. alv)

Sisältää vyörykortin (vapaalaskijan checklist) ja kurssitodistuksen ja muun jaettavan kurssimateriaalin sekä erämaapäivien lounaat, vapaalaskuretken rekikuljetukset ja erämaayöpymisen yllä mainitusti.
Ei sisällä muuta majoitusta eikä muita aterioita.

lisätiedot info@villeinlumi.com

Mukana tapahtumassa